HOŞGELDİNİZ!.
Ceyhan Maden.

SEX DELİSİ MİSİNİZ?.

Cinsel IQ'nuzu test edin!

Şimdi duygusal zekadan sonra Avrupa'da giderek merak edilen ve araştırılan bir tür daha var. O da cinsel zeka. Cinsel yaşamınızı, aklınızdan cinselliğe dair geçen her şeyi ve fantezilerinizi açık yüreklilikle aktarabilecekseniz, aşağıdaki testi çözüp cinsel IQ'nuzu bulmanız mümkün!

1.Tanıdıklarınızın cinsel ilişkilerini göz önünde bulundurarak, kendi cinsel yaşamınızı değerlendirin.

a. Onlarınki kadar heyecanlı değil
b. Aynısı
c. Daha heyecan verici
d. Şu anda hiçbir ilişkim yok

2. Sevgilinizden ya da eşinizden, cinsellikle ilgili bir sırrınızı sakladınız mı?

a. Hayır, asla
b. Bir ya da iki kez
c. Birçok kereler
d. Sık sık

3. Günlük işlerinize (alışveriş, hobiler v.b) harcadığınız çabanın ne kadarını daha aktif ve tatmin edici bir cinsel yaşam için ayırıyorsunuz?

a. Gün içinde sık sık daha fazla ve iyi bir cinsel yaşamım olması gerektiğini düşünüyorum
b. Tatmin edici bir cinsel yaşam, hobilerim kadar önemlidir
c. Günlük işlerimi düzene koyduktan sonra cinsel yaşamı düşünecek vaktim ve gücüm kalmıyor
d. Cinsel yaşamımım bu kadar kötü olmasından utanıyorum ve hiç düşünmemeye çalışıyorum

4. Çok iyi bir cinsel yaşamın gerçek aşkın kanıtı olduğunu düşünüyor musunuz?

a. Harika bir cinsel yaşamın gerçek aşkla alakası olduğunu düşünmüyorum
b. Iyi bir cinsel yaşamın bir çiftin uyumlu birlikteliğinin kanıtı olduğunu düşünüyorum
c. Iyi bir cinsel yaşamın aşık olmanın kanıtı olduğunu düşünüyorum


5. Çok beğendiğiniz ve ciddi bir ilişki yaşamayı düşündüğünüz biriyle arkadaşlığınız henüz ilerlemeden cinsel ilişkiye girer misiniz?

a. Eğer çok beğendiğim biriyse, onunla birlikte olmadan önce, iyice tanımaya çalışırım
b. Onunla birkaç kez buluştuktan sonra cinsel ilişkiye girebilirim
c. Eğer çok beğendimse, kesinlikle hemen cinsel ilişkiye girerim

6. Cinsel ilişkiye girme isteğinizin sebebi daha çok fiziksel bir çekim mi, yoksa duygusal bir yakınlaşma arzusu mu?

a. Fiziksel ya da duygusal uyarıcılardan hangisinin etkin olduğunu ayırt edemiyorum.
b. Bazen sadece fiziksel çekimin etken olduğunu hissediyorum
c. Bazen, fiziksel olarak uyarılmak yerine duygusal açıdan eşime daha yakın olmak istiyorum.
d. Bana göre, fiziksel ve duygusal uyarıların eşit olması gerekiyor

7.Size fiziksel olarak çekici gelen kişiler hep aynı niteliklere mi sahip?

a. Her zaman aynı tip insanları beğenirim
b. Benzer tipte insanları beğenirim ama bu onlarla birlikte olmam için yeterli değil
c. Fiziksel açıdan birbirinden çok farklı tipleri beğenirim
d. Fiziksel açıdan nasıl insanlardan hoşlandığımı asla belirleyemem

8. Cinsel açıdan önemli bir sorun, travma yaşamak ilerleyen yıllarda cinsel yaşamı olumsuz etkiler mi?

a. Ilerleyen yıllarda olumsuz deneyimler olmazsa, etkilemez
b. Şu anki partner anlayışsızsa eski deneyimlerin olumsuzlukları tekrar gündeme gelebilir
c. Bu konu üzerine çok fazla düşünürse etkilenir
d. Bazı durumlarda etkilenmesi mümkün

9. Cinsel ilişkiye ortalama ne sıklıkta giriyorsunuz?

a. Yılda birkaç kez
b. Ayda bir ya da iki kez
c. Haftada bir ya da iki kez
d. Haftada üç ya da daha çok

10. Istemediğiniz halde sadece partnerinizi memnun etmek için cinsel ilişkiye girdiniz mi?

a. Hiç
b. Birkaç kez
c. Zaman zaman
d. Çok sık

Puanlama
1. a. -2, b. 3, c. 0, d.0
2. a. 3, b. 1, c -1, d -3
3. a. -1, b. 3, c. -1, d. -2
4. a. 3, b. 0, c. - 3
5. a. 3, b. 1, c. - 3
6. a. - 1, b. 1, c. 1, d.1
7. a. 0, b.1, c. 3, d. 0
8. a. - 2, b. 0, c. - 2, d. 3
9. a. 0, b. 1, c. 2, d. 3
10. a. 3, b. 0, c. - 1, d, - 3

Değerlendirme: Cinsel IQ'nuz 30 ve yukarısı ise:
Cinsellik konusunda tam bir bilgesiniz. Cinsel yaşamınızdan memnunsunuz. Ilişkinizin iniş - çıkışlarını mantıklı bir biçimde algılayıp, çözümler üretebiliyorsunuz.

Cinsel IQ'nuz 20 - 29 arasında ise:
Ortalama bir noktadasınız. Ama asla bu konuda bilgisiz, deneyimsiz değilsiniz. Ayrıca Avrupa'daki bir psikoloji merkezinde uygulanan bu testi yanıtlayanların büyük bir çoğunluğu da orta ve orta altı düzeyde kalmışlar. Sizin yapmanız gereken cinselliğin, "mutlaka sabahları kahvaltı etmek gibi" sağlıklı bir yaşamın vazgeçilmezi olduğunu kabul etmek.

Cinsel IQ'nuz 19 ya da altı ise:
Cinselliği biraz daha farklı algılamaya çalışmalı, cinsel bilgilerinizi tazelemelisiniz. Ya da partnerinizle biraz daha iyi iletişim kurmanın yollarını bulmalısınız. Eğer cinsellikle ilgili sorunlarınız varsa, bunu bir uzman yoluyla da çözüme ulaştırabilirsiniz.

CİNSEL IQ NÜZ...2. TEST

Sex uzmanlarını bile kıskandıracak bilgiye sahip cinsel bir deha mısınız yoksa hala neyi ne kadar bildiğinizden emin olamayıp, başkalarının yardımını mı istiyorsunuz? Cinsel eğitimin gençlerin ahlakını bozması korkusu ve toplumsal baskılar nedeniyle her tür cinsel konunun bu derece umursamazlıktan gelinmesi, istenmeyen gebeliklerden, cinsel tatminsizliğe kadar pek çok soruna yol açıyor.Aşağıdaki soruları cevaplayarak cinsel bilginizi ölçebilir ve neleri öğrenmeniz gerektiğini ortaya çıkarabilirsiniz.

1-Hamilelik sırasında cinsel ilişki kurmak gelişmekte olan fetüse zarar verir.
Doğru
Yanlış

2-Cinsel arzusu düşük olan kişilerde aşağıdaki maddelerden hangisi cinsel dürtü yaratır?
Bal
Zencefil
Vitamin B
Testesteron
Alkol

3-Çocuk emziren bir kadın hamile kalamaz.
Doğru
Yanlış

4-Aşağıdakilerden hangisi erkek sperminin büyük bir kısmını üretir?
Safra kesesi
Prostat bezi
Adrenalin korteksi
Testisler

5-Kadında hangi organ erkekteki penisin eşitidir?
memeucu
vajina
klitoris
labya

6-Kadınlarda orgazm olma süreci erkeklere oranla daha yavaştır.
Doğru
Yanlış

7-Erkeklerin cinsel fantazilerinde daha çok hangi tema hakimdir?
Tecavüz ya da zorlama
Uzun süreli bir eş ile açık havada sex
Bir kerede birden fazla kadınla sex

8-Lezbiyenlerin heteroseksüel kadınlara oranla zührevi hastalıklara yakalanma ihtimali daha fazladır.
Doğru
Yanlış

9-Anal ilişki vajinal ilişkiye oranla daha fazla risk taşır.
Doğru
Yanlış

10-Vajinayı ilişkiye hazır hale getirmek için aşağıdaki maddelerden hangisi kullanılmamalıdır;
tükrük
sabun
jel

11-Erkek spermi ilişkiden sonra ne kadar zaman daha kadının üreme sisteminde yaşar?
İki dakika
İki saat
İki gün
İki hafta

12-Bir bebeğin cinsiyetini ne belirler?
Annenin yumurtası
Babanın spermi
İkisi de - Hem anne yumurtası hem de baba spermi
Hiçbiri - sadece şanstır

13-Aşağıdaki doğum kontrol yöntemlerinden hangisi en fazla başarısızlık oranına sahiptir?
Doğum kontrol hapı
Spiral
Prezervatif
Takvim metodu

14-Cinsel ilişkide en çok hangi pozisyon hamileliğe yol açar?
Erkek üstte
Erkek arkada
Kadın Üstte

15-Kadınların orgazm olmasını engelleyen en yaygın sebep nedir?
Katı cinsel terbiye
Küçük penis
Kısa önsevişme ya da kısa süren ilişki

16-Bir erkek çocuğu ilk ereksiyonunu kaç yaşında yaşar?
Henüz anne rahmindeyken
Doğduktan kısa süre sonra
5 yaş civarında
Ergenlik çağında

17-Sık sık bahsedileb G-noktası nerdedir?
Vaginanın sonuna doğru, Cervix’in önünde
Vajinanın üst duvarında, kasık kemiğinin arkasındaDoğru
Vajina ve anüs arasında
Omuriliğin bittiği noktada

18-En çok hangi pozisyonda kadının orgazm olma aihtimali vardır?
Erkek üstte ( misyoner pozisyonu)
Erkek arkada ( köpek stili)
Kadın üstte ( roma stili)

19-İkizlerin farklı babalarının olması teorik olarak mümkündür.
Doğru
Yanlış

20-Bir erkeğin penisinin ereksiyondaki boyu ile normal boyu arasındaki oran nedir?
Normal boyunun 3 katı kadar büyür
Normal boyunun iki katı kadar büyür
Normal boyunun 2.5 katı kadar büyür

21-Kadınlar porno izleyerek heyecanlanamazlar.
Doğru
Yanlış

22-Evliliklerinde eşlerine sadık olan erkekler, eşlerini aldatan erkeklere göre daha mutludur.
Doğru
Yanlış

Doğru Cevaplar:1-b, 2-d,3-b, 4-b, 5-c, 6-a, 7-c, 8-b, 9-a, 10-b, 11-c, 12-b, 13- d, 14-a, 15-c, 16-a, 17-b, 18-c, 19-a, 20-a, 21-b, 22-b.

Seks delisi misiniz?

Seks bağımlısı olduğunuzu düşündüğünüz hiç oldu mu? İşte size bunu sınama fırsatı..Cevaplarinizi not alin.Evet ve hayira gore durmuzunu ogrenin!
1- Çocukluk çağlarınızda hiç cinsel tacize uğradınız mı?
2- Düzenli olarak seks dergileri alıyor musunuz?
3- Seksi veya cinsel fantezilerinizi sorunlarınızdan bir kaçış yolu olarak görüyor musunuz?
4- Gün içinde tamamen cinsel fantezilere odaklandığınız zamanlar oldu mu. Fantaziler sizi etkisi altına aldı mı?
5- Seks hatlarına veya internetten yayın yapan seks sitelerine ödeme güçlüğü çektiğiniz oldu mu?
6- Arkadaşlarınız ya da ailenizin sizin cinsel davranışlarından şikayetçi oldukları hiç oldu mu?
7- Halka açık tuvaletlerde, parklarda tanımadığınız kişilerle cinsel ilişkiye girmek için arandığınız oldu mu?
8- Pornografik yayınların, telefon veya bilgisayar aracılığıyla yapılan seksin romantik ilişkilerinizin önüne geçtiği oldu mu?
9- "Seks hizmeti" veren saunalara, seks kulüplerine gidiyor musunuz?
10- AIDS olduğunuzdan şüphelendiğiniz ve bu durumda korunmadan cinsel ilişkiye girdiğiniz hiç oldu mu?
11- Para karşılığı cinsel ilişkiye girdiniz mi?
12- Halka açık bir yerde cinsel ilişkiye girmeniz yüzünden tutuklandınınız mı?
13- Cinsel aktiviteleriniz, işinizi olumsuz etkileyerek arkadaşlarınızı kaybetmenize neden oluyor mu?
14- Cinsel ilişkinin ardından kendinizi depresyonda mı hissediyorsunuz?
15- Size zarar gelebileceğini bildiğiniz halde "tehlikeli veya riskli" ilişkilere girdiniz mi?

Sonuc:

Testte 1 - 3 arası soruya "evet" yanıtı veren kişi cinsel sorunlarını arkadaşları ve ailesiyle paylaşabilecek "ılımlı" bir seks bağımlısı olarak tanımlanırken, çok sayıda soruya "evet" cevabı verilmesi testi yanıtlayanın tedavi görmesi gereken bir seks bağımlısı olduğunu ortaya koyuyor.

Seks Biyografiniz

Seks biyografimiz; hayatımız boyunca topladığımız tecrübelerin renkli ve canlı bir mozaiğidir. Kesin olansa yaşadığımız tüm bu tecrübelerin bugünkü yaşantımız üzerinde etkili olduğu ve ona yön verdiğidir. Aşağıda yer alan testi çözdüğünüzde geçmişinizin sizin hakkınızda neler söylediğini ve gelecekte sizi nasıl ber seks hayatının beklediğini öğreneceksiniz!

Aşağıda yer alan testi çözdüğünüzde geçmişinizin sizin hakkınızda neler söylediğini ve gelecekte sizi nasıl ber seks hayatının beklediğini öğreneceksiniz!
1. Kulağınıza fısıldanan güzel sözler, hafif dokunuşlar, davetkâr bakışlar... Baştan çıkarılmaktan hoşlanır mısınız?
C
Evet; bundan çok keyif alırım...
A Evet hoşlanırım ama beni baştan çıkarmak hiç de kolay değildir!
B
Bazen fazlasıyla hızlı baştan çıktığım da olur!

2.
Partneriniz size iç gıcıklayıcı bir iç çamaşırı ya da yeni bir seks oyuncağı ile sürpriz yapıyor. Tepkiniz ne olur?
B
Hiçbir fikrim yok...
C Pozitif bir tepki veririm...
A
Onu eleştiririm...

3.
Aşağıda yer alan alıntılardan en çok hangisi ruhunuzu okşuyor?
B
Birbirini sevenler bir arada olsalar dahi hep ayrı yönlere bakarlar...
A
En büyük aşk hiçbir zaman gerçekleşmeyendir!
C
Nasıl sonuçlanacağı belli olmayan sadece üç şey vardır; devrim, kariyer ve aşk.

4.
Sevgilinizle bir gece kulübündesiniz... Birbirine sıkıca sarılarak dans eden sadece tek bir çift olduğunu görüyorsunuz. Ne yaparsınız?
B
Eğer sevgilim benimle o çift gibi sıkı sıkıya sarılarak dans etmek isterse reddetmem. Teklifi ondan beklerim...
A
Aslında ben de o çift gibi dans etmeyi çok isterim ama sevgilimin o kadar seksi hareket edip etmeyeceğinden emin değilim.
C
Hiç durmam; anında sevgilimi de sürükleyerek dans pistinine çıkarım!

5.
Kısa ve özlü bir biçimde, son altı aylık seks hayatınızı nasıl tanımlarsınız?
C
Muhteşem... Adeta bulutların üzerindeydim!
A Kötü diyemem ama daha iyisi de olabilirdi.
B
Bunu şu anda spontane bir şekilde değerlendirmem mümkün değil.

6.
Şehvetli, sınır tanımaz, kendinden geçmiş! İhtirasın vahşi yanını ne kadar iyi tanıyorsunuz?
B
Hissettiğim tutku ne kadar yoğun olursa olsun kontrolümü kaybetmekten hoşlanmam.
A
Aslında ihtiras nedir çok iyi biliyorum ama maalesef çok az yaşayabiliyorum.
C
O kendinden geçme anlarının keyfini gayet iyi çıkaran biriyim ve amacım tutkulu aşkı ileride çok daha yoğun yaşamak...

7. Seks söz konusu olduğunda herkesin kendine özgü bir beklentisi vardır! Aşağıdakilerden hangisi sizin seks beklentinizi en iyi şekilde tanımlıyor?
C
Benim için önemli olan iki kişinin birbirine karşı net olması ve arzu duymasıdır.
B
Seksten partnerimin zevk almasıdır.
A
Karşılığını beklediğim birtakım taleplerim var fakat bunları hiçbir zaman açıklamam!

8.
İlk seks deneyiminiz nasıldı?
C
Son derece istekli ve heyecanlıydım...
A
Açıkçası hafızamda unutulmaz bir anı olarak yer etmiyor!
B
Kendimi bir şekilde gafil avlanmış hissetmiştim...

9.
Büyük bir tutkuyla seks yapmak istiyorsunuz ve bunu karşı tarafa da hissettirdiniz. Peki ya yapmak istemezse?
A
Hayal kırıklığına uğrarım...
B
Bu riske girmemeyi tercih ederim...
C Bu olağan bir durum, sorun haline getirmem...

10.
Aşağıda yer alan kelime sıralamalarından size en yakın olanı hangisi?
C
Erotizim, kendi cinsel isteğim, gülmek, macera, gevşeme...
A Erotizim, hayatımda yaşadığım en iyi seks, özlem, arayış, rüyalarımın adamı...
B
Erotizim, kendimi onaylama, oyuna katılmak, kendimi baştan çıkarmak...

DEĞERLENDİRME
En çok hangi harfi işaretlediğinizi saptayın, daha sonra seks biyografinizin şu anki hayatınız üzerindeki etkisini ve yatakta daha çok zevk almanızın nasıl mümkün olacağını okuyun! Eğer iki ya da üç harfi neredeyse eşit sayıda işaretlediyseniz her iki değerlendirmeyi de okuyun.

A: ELEŞTİRİCİ
Seks biyografiniz: '
O sahip olduğum en mükemmel sevgiliydi, onun gibisiyle bir daha asla karşılaşamayacağım.' Geçmişte; sizin için çok özel olan biriyle yaşadığınız seks hatırasını hâlâ zihninizde ve bedeninizde taşıyorsunuz.

Bugünkü aşk hayatınız:
Siz çok özel bir duygu arayışı içindesiniz. Bu nedenle birlikte olduğunuz kişiyi sık sık eleştiriyor ya da kıyaslamalara gidiyorsunuz. Ancak ümitsizce aradığınız aşk belki de bu eleştirileriniz nedeniyle bir türlü sizi bulamıyor.

Ne yapmalısınız?:
Bir bilanço çıkarın! Mükemmel olan eski sevgiliniz miydi yoksa o dönemde sizin hayata karşı olumlu bakış açınız mıydı? Tek bir erkeği ya da tek bir ilişkiyi hayatınızın geri kalanı için kriter almak, bir ölçüt olarak belirlemek elinize geçen mutluluk fırsatlarını da kısıtlayacaktır. Eğer hissettiğiniz özlem duygusu bir türlü peşinizi bırakmıyorsa; kendinize karşı daha esnek olmaya çalışın. Özellikle uzun süreli ilişkilerde kişiler, karşılarındaki insanın iyi yanlarını tanımaya çalışmak yerine zayıflıkları üzerinde dururlar. Küçük mutluluk anlarının ve karşılıklı güven duygusunun da gayet keyifli olabileceğini unutmayın. Yapmanız gereken seks hayatınızdaki inisiyatifi ele almak ve size tam olarak haz veren ayrıntıları talep edecek cesareti kendinizde bulmak! Yeni ilişkinizde bu açık sözlülüğünüzün çok faydasını göreceksiniz.

B: ÇEKİNGEN
Seks biyografiniz:
Geçmişte biri; duygularınızı tüm samimiyetiyle ortaya koyduğunuzda sizi bir hayli kırmış, yaralamış ya da aşka küstürmüş olmalı. Bunun yanı sıra ailenizin; hayat neşesi duyduğunuz ya da mutlu taşkınlıklar yaşadığınızdaki otoriter tutumu, küçük yaşlardan itibaren çekingen tavırlar sergilemenize neden olmuş olabilir.

Bugünkü aşk hayatınız: 'İstemediğim halde onunla yatmalı mıyım?' ya da 'Yataktaki rutin akışın beni çok sıktığını ona söylemeli miyim?' şeklinde uzayıp giden sorular... Siz seks konusunda partnerinize açık olmak yerine, onu kırmamak adına geri planda kalmayı tercih ediyorsunuz. Bunun nedeni münakaşa etmeyi sevmeyişiniz ya da sizi kırdıkları gibi bir başkasını kırmak istememenizden kaynaklanabilir. Bu riske girmektense partnerinizin yapmak istediklerini yapmayı tercih ediyorsunuz ancak bunu da isteksizce gerçekleştiriyorsunuz.

Ne yapmalısınız?:
Geçmişteki olumsuz tecrübelerinizden kurtulmaya çalışın! En kötü niyetli insanlar bile gerçek duyguların farkındadırlar. Ancak mutlu olmayı ve mutlu etmeyi bilmediklerinden sizi de peşlerinden sürükleyebilirler. Herkesin sevmeye yeteneği yoktur.
Muhtemelen eski sevgilinizin de buna yeteneği yoktu! Yine aynı şekilde bir gün ailenizden gelen alışkanlıklarınızdan da kurtulmanız gerekiyor. Kendinize yeni değerler katmak için hiçbir zaman geç kalmış sayılmazsınız. Sekste aktif olmayı denemek de sizin için bir seçenek olabilir! İnisiyatifi ele alın ve sadece hoşunuza gidenleri yapmaya çalışın!

C: KEYİF DÜŞKÜNÜ
Seks biyografiniz:
Tutku dolu bir yaz, tehlikeli bir ilişki, ateşli tek gecelik ilişkiler... Seks konusunda; her ne kadar hepsini 'müthiş' olarak tanımlamasanız da, tanışmadığınız neredeyse hiçbir oyun türü yok.

Bugünkü aşk hayatınız: 'Seks beni eğlendiriyor', 'Tutkumun keyfini sürüyorum...' Siz vücudunuz ile barışıksınız ve ihtiyaçlarınızın ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Birçok aşk macerası yaşamış ya da partnerinizle uzun süredir birlikte olup da doyurucu bir seks hayatı yaşıyor da olabilirsiniz. Tebrikler! Tüm duyularınız seks için alarmda...

Ne yapmalısınız?: Tavsiyiye ihtiyacınız yok! İyi seksin ne demek olduğunu ve seksten neler beklediğinizi zaten gayet iyi biliyorsunuz! 

ziyaretçinin IP adresini gösterir:54.211.213.149 ziyaretçinin tarayıcısının ne olduğunu gösterir: CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/) ziyaretçinin hangi alt sayfada olduğunu gösterir: //hasanorenmaden.tr.gg/SEX-DEL%26%23304%3BS%26%23304%3B-M%26%23304%3BS%26%23304%3BN%26%23304%3BZ-f--.-.htm alt sayfanın başlığını gösterir: SEX DELİSİ MİSİNİZ?. en son görülen web sitesinin alanını gösteren haneyi gösterir (für frame yönlendirmesi mevcut olan sayfalarda etkilidir: sayfanın bugünkü tıklanma sayısını gösterir: 181 sayfanın bugünkü ziyaretçi sayısını gösterir: 51 sayfanın toplam tıklanma sayısını gösterir: 241605 sayfanın toplam ziyaretçi sayısını gösterir: 87649 ziyaretçinin bulunduğu "ülke kodunu" gösterir. Almanya'da bulunan bir ziyaretçinin "ülke kodu" mesela "de"dir: us ziyaretçinin bulunduğu ülkenin büyük boy bir resmini gösterir.: us Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ